Wonen in Enschede

Het is het eindpunt van de trein,
bijna geen mens hoeft er te zijn,
bijna geen hond gaat zover mee:
Enschede.

Willem Wilmink dichtte deze regels toen Enschede nog een grauwe, saaie stad was. Inmiddels bruist Enschede. Kijk naar de binnenstad, het nieuwe MST, Roombeek, Vaneker, Boddenkamp, de kop van de Boulevard waar prachtige plannen worden ontwikkeld. Wij kennen de stad en zijn trots op de stad. Aan de ene kant de charme van de grote stad met één van de leukste horecapleinen van Nederland, de Oude Markt. Aan de andere kant de bossen en weilanden met prachtige oude boerderijen. Daar wil je toch wonen!?

Wij helpen je graag om je droomwens te vervullen. We kennen de stad als geen ander en we hebben de juiste contacten. En bovenal hebben we verstand van hypotheken. We houden van duidelijkheid, korte lijnen en efficiënte processen. We hebben daarom een stappenplan ontwikkeld met de ideale combinatie van online contact en persoonlijk advies. Onze tarieven kunnen we daarom superscherp aanbieden. Als starter heb je al een compleet hypotheektraject vanaf € 1.250.

Bij Enschedehypotheek.nl vergelijken we hypotheken van vrijwel alle aanbieders. We kijken per geval wat het beste bij je past. We behandelen je als een VIP tegen een discountprijs!

Wij gebruiken alleen cookies om webverkeer te analyseren. Door gebruik te maken van EnschedeHypotheek.nl ga je hiermee akkoord. Akkoord