Hypotheekadvies is maatwerk!

Of je nou starter bent, doorstromer of oversluiter; geen enkele situatie is gelijk. Wij zijn enthousiast over de technische mogelijkheden van online advies, maar een robot of computer heeft geen empatisch vermogen. Dat heeft een goede adviseur wel. Wij combineren het beste van 2 werelden; waar mogelijk online advies en ondersteuning, waar nodig altijd offline contact.

een goede hypotheekadviseur helpt je jouw woning te kopen

Hypotheekadvies voor een starter is simpel, zou je denken. Je hoeft alleen maar te kiezen voor annuïtair of lineair aflossen en de rentevaste periode en klaar is Kees. Of niet? Wij houden ook rekening met je toekomstplannen zoals kinderwens, starten eigen bedrijf, pensioenopbouw en inkomensrisico’s. Daar rolt dan over het algemeen een heel ander en veel beter overwogen advies uit. Koop je voor de 2e, 3e of 4e keer een woning, dan komen er vaak ingewikkelde fiscale keuzes om de hoek kijken. Zeker als je nieuwe partner ook al eerder hypotheken heeft afgesloten. Voorkom fiscale en dure fouten en schakel een kundige adviseur in.

Wij gebruiken alleen cookies om webverkeer te analyseren. Door gebruik te maken van EnschedeHypotheek.nl ga je hiermee akkoord. Akkoord